Nefit Easy connect adaptor

Artikelnummer: 357973 (7746901787)

Kamerthermostaat Nefit
Merk: Nefit
Bestelbaar per 1 stuk
Prijzen inclusief BTW
Uw prijs
excl. BTW € 34,94
incl. BTW € 42,28

Omschrijving

Nefit Easy is geschikt voor alle merken cv-toestellen. Met de slimme Easy Connect Adapter kunt u de Nefit Easy thermostaat aansluiten op elke cv-ketel met OpenTherm. OpenTherm is de 'taal' die het meest wordt gebruikt om cv-ketels met de thermostaat te laten communiceren. Daarnaast kunt u Easy Connect ook gebruiken om de Nefit Easy thermostaat te laten werken met oudere Nefit-toestellen (EcomLine/Economy HR-ketels).

Heeft u geen recente Nefit cv-ketel en wilt u toch genieten van de slimste thermostaat? Dat kan met Easy Connect. Deze adapter vertaalt het signaal van uw cv-ketel voor optimale communicatie met de Nefit Easy thermostaat. Hiervoor moet uw cv-toestel OpenTherm ondersteunen. Maar ook voor oudere Nefit- en Bosch-toestellen (niet-OpenTherm) is de adapter nodig.

Voorwaarde is dus dat uw toestel voorzien is van OpenTherm. Dat is het geval voor de meeste cv-ketels die jonger zijn dan 15 jaar. Raadpleeg de handleiding van uw toestel of de website van de fabrikant om te zien of uw cv-ketel voorzien is van OpenTherm.

Alle specificaties

EAN-code : 4051516822651

Beeldmateriaal


alttext