Klemko univerele LED-dimmer 1-200W

Artikelnummer: 425947 (D-PAF200-LED)

Klemko dimmer
Merk: Klemko
Vermogen van/tot (VA): 1 - 200
Bestelbaar per 1 stuk
Prijzen inclusief BTW
Winkelprijs € 72,00
Uw prijs
excl. BTW € 42,84
incl. BTW € 51,84
Uw voordeel 28%

Omschrijving

Universele LED-dimmer, te gebruiken in combinatie met vrijwel elk merk en serie schakelmateriaal. Geschikt voor 230 volt LED en 12 volt LED aangesloten op een elektronische trafo/LED-driver. Belastbaar van 1 tot 200 Watt, maximaal 15 lampen per dimmer. Werkt op basis van fase-afsnijding (RC-dimmer, Tronic dimmer).

Voorzien van fijn-afstelling om de minimale belasting tussen 5% en 30% te regelen. Slimme LED-dimmer voorzien van software die de aansturing van de lampen aan de hand van de belasting en eventuele fluctuaties aanpast. Werkt in combinatie met vrijwel alle soorten LED-verlichting*.

Inbouwen in inbouwdoos, afdekken met een dimmerknop (4mm en 6mm as mogelijk middels bijgeleverde as-adapter) en een afdekraam naar wens. 2-draads aansluittechniek, daardoor uitermate geschikt om eenvoudig ter vervanging van een aanwezige schakelaar te gebruiken.

Geschikt voor hotelschakelingen (dimmen en aan- en uitschakelen op dimmer, ook aan- en uitschakelen op andere wisselschakelaar; in de dimstand die op de dimmer is gekozen).

 

* omdat het dimmen van LED altijd een samenwerking van de lamp(en) en dimmer is, is het mogelijk dat niet elke combinatie even goed werkt. Om deze reden adviseren wij de dimmer eerst te proberen: sluit enkel de bedrading aan, schroef de dimmer nog niet vast in de muur/inbouwdoos. Werkt alles naar wens? Monteer de dimmer dan. Werkt het niet, dan is de dimmer nog onbeschadigd en kan deze retour.

Alle specificaties

Samenstelling : Basiselement
Bedieningswijze : Draaiknop
Seriedimmer : Nee
Lichtwaardegeheugen : Ja
Montagewijze : Inbouw (stucwerk)
Soort bevestiging : Bevestiging met schroef
Vermogen van/tot : 1 - 200 VA
Nominale spanning : 230 V
Frequentiebereik : 50 - 60 Hz
Geschikt voor 230V gloeilamp : Ja
Geschikt voor 230V halogeenlamp : Ja
Geschikt voor elektronische laagvolttrafo : Ja
EAN-code : 8716643062528

alttext