COAX-kabelCoaxkabel

Met een coaxkabel brengt u het audio- en videosignaal van uw kabelexploitant verder uw huis of bedrijfspand. In de volksmond staat de coaxkabel ook wel bekend als tv-kabel. De coaxkabel is zeer geschikt voor toepassing in kleine, middelgrote en grote gebouwgebonden CAI- en satellietsystemen.

Investeren in een coaxkabel van hoge kwaliteit is slim, omdat een tv-kabel naarmate de meters vorderen signaal verliest. Lage kwaliteit kabels kenmerken zich door signaalverlies, waardoor een slechte beeld- of geluidskwaliteit een probleem kan gaan vormen. Kiest u voor een kabel van betere kwaliteit, dan kunt u moeiteloos meters overbruggen zonder storingen te veroorzaken.

Verschillende merken uit voorraad leverbaar

Klusspullen.nl levert de diverse merken coaxkabel uit voorraad, zoals Hertzinger, Hirschmann, Bedea en Wisi. Alle tv-kabels van deze merken zijn goedgekeurd door de grote kabelexploitanten en kunnen gebruikt worden voor alle standaard toepassingen. Ook dragen alle merken binnen het assortiment van Klusspullen.nl het Kabel Keur kwaliteitsstempel. Zo weet u zeker dat u altijd goedgekeurde kabels aanschaft.

Ook voor accessoires en gereedschap

Naast coaxkabels per meter en andere tv-kabels kunt u bij Klusspullen.nl natuurlijk ook alles bestellen voor de installatie van uw coaxmateriaal. Bestel direct het juiste gereedschap mee en vergeet vooral de juiste f-connectoren en andere accessoires niet. Met Klusspullen.nl heeft u alles binnen 48 uur in huis (mits voorradig).

Vragen over het monteren van uw coaxkabel?

Heeft u een vraag over veilige montage, of twijfelt u welke coaxkabel in uw geval het meest geschikt is? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk. We zijn maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 12.30 en 13.00 tot 17.00 bereikbaar op 0570-626255 of via info@klusspullen.nl. U krijgt altijd zo snel mogelijk antwoord op uw vragen!


Berker tastdimmer actie Tradim 2480 universele dimmer 5-150W MINSKA: de IKEA LED-dimmer


alttext