KlikAanKlikUitKlikaanklikuit

Met Klikaanklikuit bedient u voortaan een heleboel apparaten in huis met één afstandsbediening. Draadloos schakelen is de toekomst! Het Klikaanklikuit systeem bestaat uit zenders en ontvangers waarmee u verlichting en andere elektronica automatisch in- en uit kunt schakelen. En met behulp van een Internet control station en de gratis Klikaanklikuit app kunt u zelfs alle apparaten bedienen met uw tablet of smartphone. Uw apparaten en verlichting bedient u voortaan vanuit uw luie stoel. Klik aan, klik uit!

Klikaanklikuit voor beginners

Gaat u voor het eerst een Klikuitklikaan systeem bestellen? Begin dan met een handige set. In zo’n set vindt u een afstandsbediening en één of meerdere ontvangers, waarmee u direct aan de slag kunt.

Uw Klikaanklikuit systeem uitbreiden

Natuurlijk kunt u uw bestaande Klikaanklikuit systeem ook uitstekend uitbreiden met het assortiment van Klusspullen.nl. In onze webshop vindt u diverse zenders en ontvangers, waarmee meer en meer elektronica draadloos kunt gaan bedienen. Kies voor simpele zenders in de vorm van een afstandsbediening of wandschakelaar, of kies voor een geavanceerde zender met meerdere kanalen en een timerfunctie. Ontvangers bestaan in diverse wattages en zijn daarmee toe te passen op een grote variëteit aan apparaten.

Advies over Klikaanklikuit

Wilt u meer weten over het Klikaanklikuit systeem? Twijfelt u of draadloos schakelen voor uw apparatuur kan werken, of wilt u weten welke zender of ontvanger u bij uw apparaat het beste kunt gebruiken? Het team van Klusspullen.nl kan u uitstekend adviseren en helpt u de voordelen van Klikaanklikuit verder te ontdekken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!


Hirschmann COAX-kabels


alttext