Hirschmann kabelsHirschmann kabels

Kiest u voor een Hirschmann kabel, dan weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Dit merk is al jaren een autoriteit op het gebied van materialen voor hoogwaardig beeld en geluid. Hirschmann werd opgericht in het begin van de 20e eeuw en is zich sindsdien gaan specialiseren in de productie van kabels voor diverse (data)communicatiesystemen. Over de jaren is het bedrijf meegegroeid met nieuwe ontwikkelingen en blijven ze zich onderscheiden met innovatieve, maar altijd eersteklas kabels voor diverse toepassingen.

Hirschmann kabels bestellen bij Klusspullen.nl

Hirschmann is één van de topmerken op Klusspullen.nl als het om kabels gaat. Niet zo vreemd dus, dat de Hirschmann kabel bij ons één van de meest verkochte kabels is. U vindt in ons assortiment kabels voor traditioneel beeld en geluid, zoals scartkabels, audiokabels met tulpstekker en natuurlijk de bekende en gerenommeerde Hirschmann coax kabels. Maar Hirschmann heeft ook een selectie kabels die klaar zijn voor het moderne tijdperk. Bestel bijvoorbeeld een HDMI-kabel of een optical kabel van Hirschmann als u het allerbeste uit uw beeld en geluid wilt halen.

Altijd een kabel in de juiste afmeting

Het grootste gedeelte van het assortiment Hirschmann kabels bij Klusspullen.nl bestaat uit kant en klare kabels, compleet afgewerkt met stekkers of andere verbindingsmaterialen. Door de ruime keuze in lengtes in het aanbod van Klusspullen.nl vindt u eigen altijd de juiste afmeting. Als u op zoek bent naar een coaxkabel, kiest u bij ons met Hirschmann zelf of u een ready-to-use oplossing bestelt, of coaxkabel per meter bestelt en de afwerking zelf verzorgt. Op die manier kiest u zelf hoe lang de kabel wordt!

Uw Hirschmann kabel binnen 2 dagen geleverd

Wat voor kabel u ook wilt bestellen van Hirschmann, Klusspullen.nl heeft het in haar assortiment. Bovendien kunnen we uw kabel in de meeste gevallen binnen 48 uur al bij u afleveren. Kies dus ook voor de snelle service van Klusspullen.nl en bestel uw Hirschmann kabel vandaag nog!


Hirschmann COAX-kabels


alttext