FermFERM gereedschap

De Nederlandse firma FERM levert al jaren betrouwbaar gereedschap voor de doe-het-zelver die gaat voor kwaliteit en optimaal gebruikersgemak. Het merk voert een uitgebreid assortiment elektrische machines en accessoires waarmee u eenvoudig elke klus klaart. FERM maakt betaalbaar gereedschap, voorzien van een overzichtelijke Nederlandse handleiding. Van decoupeerzaag tot verfspuit, van acculaders tot combitools: al het gereedschap van FERM is verkrijgbaar bij Klusspullen.nl!

FERM: Dutch design van topontwerpers

FERM onderscheidt zich van andere machineproducenten met het ontwerp van haar gereedschap. Niet alleen zijn de machines handzaam in het gebruik, de vormgeving krijgt ook veel aandacht. Een team van Nederlandse designspecialisten heeft meegewerkt aan het kenmerkende ontwerp van FERM. Het resultaat is een herkenbaar, strak ontwerp voor alle machines, die de uitstraling van kwaliteit ondersteunt.

3 jaar garantie op FERM gereedschap

Bij FERM weet men wat er nodig is om het perfecte gereedschap te produceren. Om het vertrouwen in hun apparatuur te laten zien, wordt er standaard 3 jaar fabrieksgarantie gegeven op al hun gereedschap. Mocht er in 3 jaar toch iets voorvallen, dan wordt het gebrek gewoon gerepareerd of wordt uw gereedschap vervangen.

Waarom Klusspullen.nl?

En waarom zou u FERM gereedschap bestellen bij Klusspullen.nl? Dat is simpel. Uit onze uitgebreide voorraad van meer dan 10.000 artikelen kunnen we u elke FERM machine vrijwel direct leveren. Onder normale omstandigheden heeft u uw FERM gereedschap al binnen 48 uur in huis! Onze vakkundige medewerkers helpen u bovendien graag het juiste gereedschap voor uw klus te selecteren. Zo weet u zeker dat u altijd zo efficiënt mogelijk kan werken! Neem gerust telefonisch contact met ons op op 0570-626255, of stel uw vraag via info@klusspullen.nl. We staan voor u klaar!

MINSKA: de IKEA LED-dimmer Hirschmann COAX-kabels Tradim 2480 universele dimmer 5-150W


alttext