GietmoffenGietmoffen

Een gietmof is een mal of kabeldoos met giethars waarmee u kabels onder de grond eenvoudig met elkaar kunt verbinden.

Als u buiten elektra aan wilt gaan leggen, hebben deze kabels natuurlijk net iets meer bescherming nodig dan bij verbindingen binnenhuis. Buiten hebt u te maken met kou en vocht, en dat gaat nu eenmaal niet erg goed samen met elektra. Gebruik dus een gietmof voor veilige kabelverbindingen ondergronds.

Bent op zoek naar veilige connectiematerialen voor bovengrondse verbindingen buiten? Klusspullen.nl heeft naast gietmoffen nog veel meer kabelmoffen voor u in de aanbieding!

Hoe gebruik ik een gietmof?

U kiest eerst de gietmof die u nodig heeft aan de hand van het aantal kabels dat u ondergronds met elkaar wilt verbinden. Klusspullen.nl heeft gietmoffen voor u met tot maar liefst 7 uitgangen.

Bij de montage verbindt u allereerst de kabels aan elkaar en plaatst u ze in de bijgeleverde mal of kabeldoos. Vervolgens voegt u de bijbehorende giethars toe en zorgt u ervoor dat de kabels helemaal afgedekt zijn met de hars. Nu heeft u een veilige verbinding gelegd en kunt u uw elektra veilig ingraven!

De voordelen van Klusspullen.nl

Niet alleen gietmoffen, maar allerhande handige hulpmiddelen bij het aanleggen van elektra vindt u online bij Klusspullen.nl. U bestelt onze producten gemakkelijk online in onze webshop en hoeft er de deur niet meer voor uit. U profiteert daarbij altijd van een snelle bezorging: in de meeste gevallen leveren wij u bestelling al binnen 48 uur bij u af.

Bij twijfel kunt u bovendien altijd één van onze vakkundige medewerkers raadplegen: onze Helpdesk is maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 12:30 en 13:00 tot 17:00 bereikbaar op 0570-626255. Of stuur een e-mail naar info@klusspullen.nl! Wij doen er alles aan om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.


Hirschmann COAX-kabels Tradim 2480 universele dimmer 5-150W MINSKA: de IKEA LED-dimmer


alttext