HoutteerOAF Houtteer

Houtteer van OAF is een teervervanger, een alternatief voor bitumen en is geschikt voor het beschermen en mooi afwerken van bijvoorbeeld schuren, schuttingen, (daken van) tuinhuisjes, etc.

Houtteer is toepasbaar op hout, makkelijk verwerkbaar, vochtregulerend, bestand tegen en beschermend tegen weersinvloeden, UV bestendig en sneldrogend.

Belangrijk om op te merken is dat OAF Houtteer niet gemengd kan worden met teerhoudende producten en niet daar eveneens niet op toegepast kan worden.

Kleuren en afwerking

De Houtteer van OAF is leverbaar in twee kleuren, zwart en antraciet. Beide kleuren zijn bovendien in een matte en glanzende afwerking beschikbaar.

Toepassing

Maak het te 'teren' hout schoon, droog en vetvrij. Het is niet nodig om het hout te schuren. Eventuele losse delen verwijderen.

Breng Houtteer aan met een blokkwast of roller. Wij adviseren voor makkelijke verwerking en de beste resultaten een blokkwast.

Een liter OAF Houtteer is goed voor circa 8 a 10 m2, echter kan dit sterk beïnvloed worden door de ondergrond. Verdunning is mogelijk met terpentine.

Productinformatie en veiligheidsinformatie

Voor verdere informatie over OAF Houtteer verwijzen wij u naar de volgende documenten:
- flyer
- productinformatieblad
- veiligheidsinformatieblad

OAF Houtteer kopen bij Klusspullen

Bij Klusspullen koopt u OAF Houtteer het voordeligst in blikken van 2,5 liter. Voorraad kan met één a twee dagen uitgeleverd worden. Niet op voorraad of meer houtteer nodig dan voorradig is? Geen probleem! Dankzij goede afspraken met fabrikant kunnen wij ook dan snel leveren, doorgaans binnen enkele dagen. Uiteraard zorgen wij voor goede verpakking, zodat PostNL uw bestelling onbeschadigd af zal leveren.


Hirschmann COAX-kabels


alttext