GIRA E2


GIRA E2 schakelmateriaal

Het E2 schakelmateriaal van GIRA kenmerkt zich door een modern en strak design met rechte hoeken. Hoewel over smaak niet valt te twisten, valt GIRA E2 bij vrijwel iedereen in de smaak. Het design is tijdloos, breed toepasbaar en heeft niet voor niets enkele design prijzen in de wacht gesleept! De E2 serie is gemaakt van hoogwaardig kunststof, is breukvast, UV-bestendig en eenvoudig te reinigen.

Beschikbare GIRA E2 uitvoeringen

GIRA E2 is in het wit leverbaar met zowel een glanzende als matte afwerking. Tevens is E2 in diverse andere matte kleurstellingen leverbaar, zoals aluminium en antraciet. Alle kleuren en afwerkingen kunnen met elkaar gecombineerd worden, zodat het volledig naar eigen smaak en naar wens toe is te passen. Wenst u een bijvoorbeeld een glanzende witte schakelaar met een mat afgewerkte antraciete schakelwip? Geen probleem!

Klik onderstaand op de gewenste uitvoering om alle bijbehorende en bijpassende onderdelen netjes gecategoriseerd weergegeven worden, waardoor bestellen extra eenvoudig is:Zoals u van GIRA mag verwachten, zijn de gestandaardiseerde GIRA basiselementen 'Systeem 55' ook toepasbaar met GIRA E2. Voor elke oplossing is een bijpassende centraalplaat beschikbaar, zodat alle GIRA schakelaars, pulsdrukkers, dimmers maar bijvoorbeeld ook USB wandcontactdozen en RJ45 netwerkaansluitingen naadloos afgewerkt kunnen worden met schakelmateriaal uit de E2 serie.

Voor GIRA E2 zijn afdichtingssets beschikbaar waarmee de standaard IP20 certificering, voor gebruik in droge ruimtes, verhoogd kan worden naar het spatwaterdichte IP44. Zo kunt u in vochtige ruimtes ook gebruik maken van het E2 schakelmateriaal en bijvoorbeeld uw badkamer voorzien van een moderne en stijlvolle afwerking.

GIRA E2

GIRA E2 kopen bij Klusspullen

Klusspullen is een officiële GIRA dealer en levert enkel originele GIRA producten bestemd voor de Nederlandse markt, geen (grijze) import. Zo weet u zeker dat u goedgekeurd en gecertificeerd veilig materiaal besteld. GIRA E2 is doorgaans ruim voorradig en kan daardoor snel geleverd worden. Zijn bepaalde onderdelen niet op voorraad? Dankzij goede afspraken tussen Klusspullen en GIRA kan ook dan vaak alsnog binnen 48 uur (twee werkdagen) geleverd worden.

GIRA E2 koopt u bij Klusspullen goed en goedkoop met no-nonsense garantie. Twijfelt u over een kleur of onverhoop toch niet tevreden? Geen probleem, dankzij onze 30 dagen retourtermijn kunt u zonder gedoe retourneren of ruilen. Onverhoopt een defect of probleem? Wij staan voor u klaar en helpen u graag. Goed geregeld!

GIRA E2

MINSKA: de IKEA LED-dimmer Hirschmann COAX-kabels Tradim 2480 universele dimmer 5-150W


alttext