HirschmannHirschmann

Hirschmann maakt antennemateriaal van de hoogste kwaliteit en draagt bij aan optimaal kijkgenot in uw woning. Het assortiment is niet alleen geschikt voor de particuliere gebruiker, ook voor de zakelijke en professionele markt levert Hirschmann uitermate geschikte producten.

Altijd scherp beeld en geluid

Hirschmann mag zichzelf met recht specialist in beeld en geluid noemen. Met de hoogwaarde antenneversterkers versterkt u antennesignalen zonder storing. Dankzij superieure COAX-kabel brengt u dit signaal tot in elke kamer, over elke gewenste afstand. Gebruik ten slotte de bijbehorende COAX-connector of wandcontactdozen om het geheel af te maken en u bent verzekerd van een storingsvrij signaal. Eindelijk kunt u rustig en met plezier tv te kunnen kijken.

Kabel Keur gecertificeerd

Alle Hirschmann producten voor de thuismarkt zijn voorzien van het Kabel Keur keurmerk. Dit is het bewijs dat de antennematerialen uitvoerig zijn getest in combinatie met de grote kabelaanbieders in Nederland. Kijkt u analoog of digitaal tv via bijvoorbeeld Ziggo, UPC, Delta of Caiway? Kies dan voor de gecertificeerde producten van Hirschmann en u zit gegarandeerd goed.

Hirschmann kopen bij Klusspullen.nl

Klusspullen.nl is een gecertificeerde Hirschmann dealer, kent de producten als geen ander en kan u daar persoonlijke ondersteuning en garantie op geven. Wij leveren het volledige assortiment voor het overgrote deel uit eigen voorraad. Dankzij goede afspraken kunnen wij niet alleen snel leveren, maar ook tegen een zeer scherpe prijs!

Altijd kabels op maat

Uniek bij Klusspullen.nl is de mogelijkheid om, naast Hirschmann kant en klare Coaxkabels, ook elke gewenste lengte te bestellen. U bestelt Hirschmann coax kabel per meter en wij maken de kabels voor u op maat, zodat u nooit met ongebruikte meters kabel blijft zitten. Daardoor betaalt u dus nooit te veel voor uw kabels!

Gratis professioneel advies

Advies of hulp nodig? Neem gerust contact met ons op. Wij kennen de Hirschmann producten die wij verkopen door en door en kunnen u voorzien van uitstekend advies. Gratis en voor niets!


Berker tastdimmer actie Philips SceneSwitch LED-lampen Tradim 2480 universele dimmer 5-150W


alttext