Afzuigunit Stork ZehnderCentrale afzuiging van Zehnder Stork

Voor de beste centrale afzuiging van Nederland moet u bij Zehnder Stork zijn. StorkAir, onderdeel van de Zehnder Group Nederland, produceert hoogwaardige ventilatiesystemen. Wij hebben de Zehnder afzuigunits voor woningen vanwege de hoge kwaliteit in ons assortiment opgenomen. Deze ventilatieboxen, ook woningventilatoren genoemd, zijn mechanische ventilatoren die zorgen voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Stork centrale afzuiging houdt u en uw gezin gezond!

Zehnder Stork ComfoFan

Met de ComfoFan-serie levert Zehnder de energiezuinigste en de stilste centrale afzuiging op de markt. Er zijn meerdere uitvoeringen beschikbaar: met perilex- of randaarde-stekker en met of zonder ingebouwde draadloze ontvanger, voor draadloze bediening met een (los aan te schaffen) zender. Groot voordeel van Stork woonhuisventilatoren is dat deze onderling uitwisselbaar zijn. Dankzij de altijd gelijk geplaatste luchtaansluitingen kunt u bijvoorbeeld een oudere unit of een centrale afzuiging met mindere capaciteit zonder veel moeite vervangen.

Ventilatiebox van Stork kopen bij Klusspullen.nl

Door te kiezen voor centrale afzuiging van Stork, investeert u in betrouwbaarheid, duurzaamheid en een gezond leefklimaat. Door te kiezen voor Stork bij Klusspullen doet u dit tegen een zo laag mogelijke investering, gecombineerd met goed advies en uitstekende ondersteuning. Wij leveren Stork afzuigunits snel en laten deze vrijwel altijd binnen 48 uur door PostNL bij u bezorgen. Advies nodig? Neem contact met ons op en wij helpen u graag!


Tradim 2480 universele dimmer 5-150W Hirschmann COAX-kabels MINSKA: de IKEA LED-dimmer


alttext