LampenLampen

Met de juiste lampen creëert u een gepaste sfeer in iedere ruimte. Wilt u een sfeervolle verlichting voor uw woonkamer, of zoekt u juist lampen voor een kantoorruimte waar functioneel licht het belangrijkste is? Bij Klusspullen.nl hebben we voor iedere setting de juiste lampen. Kies voor functionele verlichting die jarenlang meegaat en bestel een LED-lamp of spaarlamp. Of ga voor warme verlichting die specifieke punten in huis belicht en kies een halogeenlamp.

Welke lamp moet ik bestellen?

Welke lampen u precies nodig heeft, is allereerst afhankelijk van het armatuur waar u de lamp in gaat plaatsen. Vaak geeft de verpakking of handleiding van uw armatuur meer aanwijzingen over het type lamp, de fitting en het maximum aantal watts dat erin geplaatst kan worden.

Komt u er zelf niet uit? Neem dan gerust contact op met de helpdesk van Klusspullen.nl. Onze medewerkers begeleiden u door de juiste vragen te stellen naar het type lamp dat het beste bij uw armatuur past. Van maandag t/m vrijdag staan we van 08.30 tot 12.30 en 13.00 tot 17.00 telefonisch voor u klaar op 0570-626255. Of stuur een e-mail naar info@klusspullen.nl!

Lampen bestellen is gemakkelijk en snel

Dankzij de dienstverlening van Klusspullen.nl hoeft u de deur niet meer uit voor uw lampen. Voor slechts €6,95 (bezorgingen binnen Nederland) bezorgen wij iedere lamp binnen 48 uur bij u thuis in een beschermende verpakking. Zo weet u zeker dat uw lampen bij aankomst nog prima functioneren! Is uw orderwaarde meer dan €150,-, dan komen de verzendkosten zelfs helemaal te vervallen. Dat is nog eens voordelig!


Hirschmann COAX-kabels


alttext