Halogeentrafo'sHalogeentrafo’s

Om halogeenspotjes veilig aan te sluiten hebt u een halogeentrafo nodig. Deze transformator zet de 230V die standaard uit het stopcontact komt, veilig om naar de 12V die gebruikt wordt bij halogeenverlichting. Bij Klusspullen.nl vindt u alles om uw halogeenverlichting veilig aan te kunnen sluiten: niet alleen voor halogeentrafo’s, maar ook voor 12V aansluitsnoeren en halogeenspots en –lampen bent u bij ons aan het juiste adres.

Hoe sluit ik een halogeentrafo aan?

Een halogeentrafo zet de stroomtoevoer uit het stopcontact om naar het juiste voltage. Aan de ene kant van de trafo sluit u het 230V aansluitsnoer aan dat naar het stopcontact gaat, en aan de andere kant monteert u een 12V aansluitsnoer, dat zich opsplitst naar de verschillende halogeenspots die u wilt aansluiten. Met behulp van een stekkertje en een contrastekkertje wordt het juiste voltage dan doorgegeven naar elke spot.

Halogeentrafo’s van de beste merken

Bij Klusspullen.nl vindt u uitsluitend halogeentrafo’s van absolute topmerken. Daarmee weet u zeker dat u uw verlichting altijd veilig aansluit. U hebt de keuze uit halogeentrafo’s van onder andere de volgende vooraanstaande merken:
-Philips
-OSRAM
-TRADIM
-PEHA

Advies over aanleggen halogeenverlichting

Wilt u meer weten over het veilig aanleggen van halogeenverlichting? Neem dan contact op met de vakkundige medewerkers van Klusspullen.nl. Informatievoorziening naar onze klanten staat bij ons hoog in het vaandel! Bij onze Helpdesk helpen we u graag verder: bel 0570-626255 op werkdagen tussen 08:30 tot 12:30 en 13:00 tot 17:00, of e-mail naar info@klusspullen.nl. We zijn u graag van dienst!

MINSKA: de IKEA LED-dimmer Hirschmann COAX-kabels Tradim 2480 universele dimmer 5-150W


alttext