Klemko LED spotsKlemko LED Spots

Met Klemko LED Spots haalt u hoogwaardige LEDs in huis. Klemko LEDs bieden een lange levensduur, een laag energieverbruik en zijn ideaal om reeds bestaande spots mee te vervangen. Dankzij zorgvuldige selectie van de LEDs en een streng gecontroleerd productieproces kan Klemko garanderen dat er geen kleurverschillen tussen de LED lampen die zij leveren bestaan. Goed om te weten als u meerdere spots naast elkaar gaat plaatsen!

In de webshop van Klusspullen.nl vindt niet alleen Klemko LED spots, u vindt er ook alles om uw spots snel en eenvoudig te kunnen installeren. Van trafo’s en LED drivers tot handige spotplaten: alles is online te bestellen.

Eenvoudig dimbaar

De hoeveelheid licht per situatie kunnen bepalen? De meeste LEDS van Klemko zijn dimbaar middels een fase afsnijdingsdimmer. Wilt u zo’n Klemko LED spot bestellen? Op onze website zijn deze spots te herkennen aan de specificatie 'Electronische trafo: Ja'.

Klemko LED spots kopen bij Klusspullen

Klusspullen levert een ruim assortiment LED spots van Klemko, veelal uit voorraad. Door de hoge omloopsnelheid en doordat de LED-industrie continu in ontwikkeling is, kan het zijn dat een artikel niet voorradig is of (nog) niet op onze website staat. Ook in dat geval kunnen wij dankzij goede afspraken met onze leverancier uw Klemko LEDs alsnog snel leveren. Neem bij vragen gerust contact met ons op, wij helpen en adviseren u graag!


Hirschmann COAX-kabels MINSKA: de IKEA LED-dimmer Tradim 2480 universele dimmer 5-150W


alttext