TL armaturen opbouwTL armatuur opbouw

Zoekt u een TL armatuur voor opbouw? Op Klusspullen.nl vindt u een groot assortiment TL armaturen tegen de scherpste prijzen. TL lampen geven een koel, functioneel licht: ideaal voor algemene verlichting of voor ruimtes waarin zichtbaarheid belangrijk is om goed en veilig te kunnen werken. TL armaturen kunnen gemonteerd worden aan de muur of aan het plafond, afhankelijk van de optimale lichtinval. Om uw TL verlichting compleet te maken, heeft Klusspullen ook een breed aanbod TL buizen voor u beschikbaar. Zo bestelt u gelijk een complete TL lamp voor opbouw!

TL armaturen voor elke ruimte

Bij Klusspullen vindt u een ruime keuze in TL armaturen die zowel binnen als buiten ingezet kunnen worden voor de juiste verlichting. Verschillende lengtes en verschillende afwerkingen zijn mogelijk. U kunt kiezen voor een variant met een beschermende kap, of voor een open TL armatuur. Ook bestaan er speciale keukenarmaturen met 2x 18W aansluitingen, en armaturen die geschikt zijn gemaakt voor buitengebruik. Wat u ook zoekt, u bestelt het gemakkelijk online bij Klusspullen! Tegen lage verzendkosten bezorgen we uw bestelling snel bij u thuis.

Advies over TL armaturen

Klusspullen is dé online specialist in verlichting en andere elektra. Bij ons bestelt u altijd TL armaturen van topkwaliteit: met merken als Zalux, Lumis en Philips verzekert u zich van de beste techniek op het gebied van TL verlichting. Twijfelt u welke TL armatuur het beste bij uw gebruik past? Op zoek naar passende verlichting voor een specifieke ruimte? Voor professioneel advies kunt u altijd contact met ons opnemen. Bel ons op werkdagen tussen 08:30 tot 12:30 uur en 13:00 tot 17:00 uur op 0570-626255 of stuur een e-mail naar info@klusspullen.nl!

Tradim 2480 universele dimmer 5-150W Hirschmann COAX-kabels MINSKA: de IKEA LED-dimmer


alttext