Berker R1Berker R1 schakelmateriaal

Met de R1 serie van Berker haalt u modern en stijlvol schakelmateriaal in huis. Vertrouwd, maar toch nieuw. De centrale bedieningsdelen zoals schakelwippen, dimmerknoppen maar ook wandcontactdozen zijn rond waardoor u een eigentijdse uitstraling creëert. Voor iedereen die de betrouwbare en bekende Berker kwaliteit wil combineren met een uitstraling en afwerking van nu.

Beker R.1 is leverbaar in het wit (RAL 9010) en zwart (RAL 9005) kunststof, waarbij de kleuren onderling te combineren voor een speels effect. Ook zijn er uitvoeringen beschikbaar gemaakt met afdekramen van aluminium en edelstaal, in combinatie met wit of zwarte kunststof centraaldelen. Tenslotte is een versie beschikbaar met zwarte afdekramen gemaakt van glas, erg mooi!

De 10mm dikke afdekramen zijn in de kunststoffen en glazen versies glanzend afgewerkt, beide metaalsoorten zijn onbehandeld zodat het materiaal het beste tot zijn recht komt. Alle uitvoeringen hebben een robuuste uitstraling. Overigens oogt R1 niet alleen robuust, dankzij de hoogwaardige materialen is het krasvast, slagvast en uiterst duurzaam.

Berker R.1 schakelmateriaal

MINSKA: de IKEA LED-dimmer Hirschmann COAX-kabels


alttext