Berker M2 Modul 2Schakelmateriaal Berker M.2 - Modul 2

Het Berker M2 schakelmateriaal, ook Berker Modul 2 genoemd, was de standaard serie van Berker. Inmiddels is deze serie uitlopend en OP=OP. De nieuwe standaard serie van Berker is S.1.

Berker M.2 is van de hoogste kwaliteit en breed toepasbaar dankzij het neutrale en overal toepasbare design. Beker Modul 2 is leverbaar in creme en wit en geschikt voor zeer veel toepassing.

De creme en witte uitvoering, beiden glanzend afgewerkt en gemaakt van hoogwaardig en duurzaam kunststof, zorgen ervoor dat de Berker M2 serie erg geliefd is. Het is niet zo eenvoudig om een breed toepasbare schakelaar en een overal te plaatsen wandcontactdoos te maken, zonder dat deze te saai of juist te aanwezig is. Met het M2 schakelmateriaal is het Berker toch gelukt.

Uiteraard zijn alle functies die u kent van Berker beschikbaar voor M.2. Van dimmers tot USB-wandcontactdozen, van diverse soorten schakelaars tot netwerk- en telefoonaansluitingen. Doordacht, technische hoogstaand en betrouwbaar.

Berker M2 schakelmateriaal kopen bij Klusspullen.nl

Indien u Berker M2 bestelt bij Klusspullen, dan heeft u het doorgaans binnen 2 werkdagen in huis. Wij hebben veel Berker schakelmateriaal zelf op voorraad, om een hoge verwerkingssnelheid te garanderen. Standaard leveren wij uw bestelling met PostNL bij u thuis.

Berker M.2 Modul 2 schakelmateriaal

Tradim 2480 universele dimmer 5-150W Hirschmann COAX-kabels MINSKA: de IKEA LED-dimmer


alttext