Berker S1Berker S1 schakelmateriaal

De Berker S1 serie is de nieuwe standaard lijn schakelmateriaal van Berker by Hager, zoals Berker zelf aangeeft: een stijlvolle standaard. S1, ook geschreven als S.1, vervangt de Berker M2 serie.

S1 is leverbaar in het wit (RAL 9010) met een zowel glanzende als matte afwerking. Ook is er een glanzende creme (RAL 1013, ook electrowit genoemd) lijn en zijn matte kunststof versies met een antaciet (RAL 7021) en aluminium-look (RAL 9006) beschikbaar. Zo is Berker S1 met recht 'standaard' en in vrijwel elk interieur en voor elke smaak toe te passen.

Het tijdloze design is strak maar dankzij de kleine bolling toch speels en modern. Berker S1 heeft diverse designprijzen gewonnen, zoals een iF Design Award. Ondanks dat het een standaard serie is, oogt het luxe. Bovendien is Berker S1 functioneel, robuust en gemaakt van duurzaam, slagvast en krasvast Duroplast kunststof.

De afdekramen van het Berker B.3 en B.7 schakelmateriaal kunnen gecombineerd worden met Berker S.1 om geheel naar eigen smaak een stijl, afwerking en/of kleurstelling te creëren me bijvoorbeeld gebolde of glazen afdekramen en toch een vertrouwde bediening.

Ook kunt u onderling de verschillende S1 kleuren combineren. Een wit afdekraam met een antraciete schakelwip? Of een aluminium stopcontact in een creme raam? Combineer naar hartelust en maak het volledig naar uw wens.

Berker S1 bestellen

Veel van het aanbod Berker S.1 is uit voorraad leverbaar en in dat geval binnen 48 uur (2 werkdagen) te leveren, of op te halen in onze vestiging in Deventer. Hier kunt u het materiaal eventueel ook bekijken in onze showroom.

Naast snel, bestelt u S1 ook goedkoop bij Klusspullen. Dit gaat echter niet ten koste van de kwaliteit. Uiteraard ontvangt u 100% originele Berker producten, Duitse A-kwaliteit en degelijkheid. Bovendien bent u dankzij ons Thuiswinkel Waarborg keurmerk verzekerd van het feit dat onze werk- en leverwijze aan alle wettelijke bepalingen en de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Berker S1 schakelmateriaal

Philips SceneSwitch LED-lampen Osram LED-lampen laagsteprijsgarantie Berker tastdimmer actie


Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van acties, nieuwe producten en het laatste nieuws.
alttext