Schneider Merten M-EleganceSchakelmateriaal Schneider Merten M-Elegance

Schneider Merten M-Elegance is een prachtige serie schakelmateriaal, leverbaar met vele afwerkingen en in diverse kleuren en materialen. M-Elegance, bekend onder de naam Merten M-Elegance en Schneider M-Elegance, beschikt over meer dan 150 functies is is onderdeel van de compatibiliteit met de Systeem M serie schakelmateriaal.

M-Elegance glas, metaal en hout

Het M-Elegance schakelmateriaal is leverbaar in uitvoerigen gemaakt van echt glas, sterk en duurzaam metaal en warm stijlvol hout. Met recht een unieke serie en een ware aanvulling op uw interieur. Neem geen genoegen met saaie witte of creme schakelaars, kies voor stijl! M-Elegance is het puntje op de i, het neusje van de zalm.

Combineer met M-Elegance

Combineren met de M-Smart en M-Plan serie schakelmateriaal is mogelijk, dankzij de standaard afmetingen van 90x90mm. Chromen afdekramen met een witte of antraciete bedieningswip? Saffier blauw combineren met wit en Mahonie Bruin met creme? Het kan allemaal! U bestelt simpelweg de afdekramen uit de gewenste Schneider Merten M-Elegance serie en de bedieningselementen uit de M-Elegance, M-Smart of M-Plan serie.


MINSKA: de IKEA LED-dimmer Hirschmann COAX-kabels Tradim 2480 universele dimmer 5-150W


alttext