GereedschapGereedschap

Bij Klusspullen.nl vindt u altijd het gereedschap waarmee u uw antennemateriaal gemakkelijk en veilig aansluit. Gaat u zelf aan de slag met kabels en connectoren, dan is het juiste gereedschap natuurlijk erg belangrijk. U wilt ongetwijfeld stevige verbindingen aanleggen, die de komende jaren niet meer losgaan. Het gereedschap van Klusspullen.nl helpt u daarbij. U kunt het gemakkelijk online bestellen tegen verrassend scherpe prijzen!

Iedere kabel veilig aansluiten en testen

Bij Klusspullen.nl hebben we een aantal handige tangen in ons assortiment, waarmee u kabels en connectors stevig aan elkaar verankert. Zo hebben we bijvoorbeeld een RJ-connectortang, waarmee u RJ-connectoren voor netwerkkabels in één handbeweging aan een UTP-kabel vastmaakt. Ook bestaat er een soortgelijke tang voor coaxkabels en F-connectoren.

En wilt u de kwaliteit van een coaxkabel of –aansluiting controleren? Ook daar hebben we bij Klusspullen.nl meerdere oplossingen voor, die erg handig zijn in het gebruik. Met deze meetapparatuur spoort u kortsluitingen en andere defecten eenvoudig op en zorgt u dat deze uw signaal niet langer verstoren.

Welk gereedschap heb ik precies nodig?

Als u wilt weten welk gereedschap u het beste kunt gebruiken, kunt u voor advies altijd terecht bij onze helpdesk. Leg uw situatie voor aan één van onze specialisten, dan vertellen zij u graag welk gereedschap in uw geval onmisbaar is. Doordeweeks zijn we van 08.30 tot 12.30 en 13.00 tot 17.00 bereikbaar op 0570-626255. En op andere tijdstippen zijn we natuurlijk altijd bereikbaar via de mail op info@klusspullen.nl. We helpen u graag het juiste gereedschap te selecteren!


Tradim 2480 universele dimmer 5-150W Berker tastdimmer actie Philips SceneSwitch LED-lampen


alttext