Flexibele buis bedraadVoorbedrade flexibele buis

Met voorbedrade flexibele buis bespaart u een hoop tijd op het installateren van bijvoorbeeld elektradraad. U hoeft niet meer eerst flexibele buis te monteren en daarna de bedrading door de flexibele buis trekken. Nee, u monteert simpelweg in één keer de buis inclusief bedrading op de juiste plek. Ideaal!

Voordelen voorbedrade flexibele buis

Naast montagegemak helpt voorbedrade flexibele buis u ook uw elektradraad, vaak ook installatiedraad of stroomdraad genoemd, bij elkaar houden en te beschermen. Bovendien is de flexibele buis vlamvertragend en zelfdovend.

Soorten bedrade flexibele buis

Bij Klusspullen treft u niet alleen van installatiedraad voorziene flexibele voorbedrade buis aan. Flexibele buis is ook leverbaar bedraad met bijvoorbeeld netwerkkabel en COAX-kabel voor televisie, van de merken Dynamic en Preflex. Uiteraard voldoen beide merken aan alle veiligheidseisen.

Flexibele buis bedraad kopen bij Klusspullen.nl

De verschillende soorten voorbedrade flexibele buis worden doorgaans binnen 48 uur geleverd, op elke gewenste lengte. Bij Klusspullen hoeft u niet onnodig een rol van 100 meter aan te schaffen. Naast de reeds zeer scherpe prijzen bespaart u zo dus ook op de aanschaf van niet benodigde meters!


Osram LED-lampen laagsteprijsgarantie Berker tastdimmer actie Philips SceneSwitch LED-lampen


Ontvang 2 keer per maand mail over speciale acties en producten

Blijf op de hoogte van acties, nieuwe producten en het laatste nieuws.
alttext