TrekverenTrekveer

Een trekveer is het ultieme hulpmiddel als u installatiedraad door installatiebuizen wil gaan trekken. Een trekveer is een lange kabel met aan het einde een oogje. Om installatiedraad vlekkeloos door installatiebuizen te trekken, bevestigt u het uiteinde van de installatiedraad aan het oogje van de trekveer. De ronde afwerking van het uiteinde van de trekveer maakt het gemakkelijk om deze door de installatiebuis te trekken. Installatiedraden trekken wordt een fluitje van een cent!

Verschillende lengtes trekveren

Trekveren komen in verschillende lengtes en kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, ieder met zijn eigen voor- en nadelen. Bij Klusspullen.nl leveren wij trekveren van 5, 10, 20, 30 en 50 meter lengte; afhankelijk van de lengte van de installatiebuis waar u de bekabeling door wilt trekken, kiest u een bijpassende lengte trekveer.

Trekveren van diverse materialen

Het materiaal dat u kiest voor uw trekveer hangt af van de gewenste flexibiliteit en de gewenste trekkracht. Van oudsher werden alleen trekveren van metaal gebruikt; deze zijn erg robuust, maar in verhouding wel dikker en minder flexibel dan bijvoorbeeld een nylon trekveer. Trekveren van nylon zijn iets minder sterk dan metalen trekveren, maar zijn wel een stuk dunner en dus makkelijker in gebruik in dunnere installatiebuizen of in installatiebuizen waar reeds bekabeling in zit. Handig als u er bekabeling bij-in wilt plaatsen!

Binnen 48 uur aan de slag met uw trekveer

Bestelt u uw trekveer bij Klusspullen.nl, dan kunt u rekenen op een snelle levering en op professioneel advies. Indien gewenst vertellen we u graag meer over het efficiënt trekken van bekabeling en het aansluiten van elektra. Neem gerust contact met ons op. Momenteel wordt 80% van onze bestellingen binnen 48 uur bij onze klanten afgeleverd. Tegen lage verzendkosten zorgen onze collega’s van PostNL ervoor dat de bezorging vlekkeloos verloopt. Voor €5,20 bezorgen zij uw trekveer op adressen binnen Nederland. En bestelt u voor meer dan €100,- ? Dan is de verzending zelfs helemaal gratis!

Hirschmann COAX-kabels


alttext