HalogeenspotsHalogeenspots inbouw

Halogeenspots zijn dé manier om bepaalde gebieden in een ruimte specifiek uit te lichten. U brengt direct sfeer in uw woonkamer, slaapkamer, werkkamer of keuken. Halogeenlampjes hebben als grootste voordeel dat ze warm, aangenaam licht geven en bovendien veel langer meegaan dan de ouderwetse gloeilamp. Kies voor een snoerloze afwerking en ga voor inbouw spots: zo haalt u niet alleen sfeervolle verlichting in huis, u verwerkt het ook nog eens op een stijlvolle manier in uw interieur.

Kies uit diverse stijlen halogeenspots

Met de twee specialistische merken Lumiance en Arkos biedt Klusspullen.nl u een ruime keuze in hoge kwaliteit inbouw halogeenspots. Zo vindt u altijd een stijl die bij u past. Op zoek naar een losse halogeenspot, of misschien toch twee in één behuizing? Wilt u een vlak model, of juist een kantelbare variant? Alles is mogelijk met het uitgebreide assortiment van Klusspullen.nl. En natuurlijk bestelt u ook bijpassende halogeen lampen direct mee.

Uw halogeenspots snel in huis

Bestelt u uw halogeenspots bij Klusspullen.nl, dan hoeft u er nooit lang op te wachten. Check bij het bestellen de voorraadstatus van uw halogeenspots: is deze gewoon groen, dan kunt u er vanuit gaan dat u ze binnen 48 uur in huis heeft. U kunt er deze week nog mee aan de slag! En heeft u vragen over de inbouw van uw halogeenspots? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk. Op werkdagen staan we van 08.30 tot 12.30 en 13.00 tot 17.00 telefonisch voor u klaar op 0570-626255. En natuurlijk kunt u op andere tijdstippen altijd een e-mail sturen naar info@klusspullen.nl. We helpen u graag!


MINSKA: de IKEA LED-dimmer Tradim 2480 universele dimmer 5-150W Hirschmann COAX-kabels


alttext