GIRA EspritGIRA Esprit schakelmateriaal

Het GIRA Esprit schakelmateriaal biedt de grootste keus in materialen van elke GIRA design serie. Deze zeer luxe en hoogwaardige serie is leverbaar in diverse soorten metaal, hout(fineer), (aan de onderzijde gelakt) glas en linoleum-multiplex. Zoals GIRA het zelf omschrijft: 'een buitengewone materiaalrijkdom'.

Met Esprit kan elke binnenhuisarchitect zich helemaal uitleven. Elk afdekraam is uniek dankzij bijvoorbeeld de natuurlijke houtnerf, afkomstig van Europese houtbomen. Of bijvoorbeeld opgebouwd uit vijf lagen kruislings verlijmde lagen multiplex van berkenhout, afgewerkt met een matglanzend gekleurd linoleum oppervlak.

GIRA Esprit is gemaakt op basis van Systeem 55 en werkt dus samen met de 'standaard' GIRA basiselementen, waardoor een breed scala aan functies beschikbaar is. De series zijn IP 20 gecertificeerd en hebben meerdere designprijzen gewonnen, waaronder de Design Plus 2000 award en Ret Dot award 2001.

Kenmerkend is de rechte en hoekige vorm, perfect voor een modern en strak interieur. Liever afgeronde hoeken? Bekijk dan de 'zusterserie' GIRA Esprit-C.


Hirschmann COAX-kabels Tradim 2480 universele dimmer 5-150W MINSKA: de IKEA LED-dimmer


alttext