Busch-Jaeger Balance SIBusch-Jaeger Busch-balance SI schakelmateriaal

De Standaard SI en Reflex SI series zijn de standaard series Busch-Jaeger schakelmateriaal en al jaren vertrouwd en onverminderd populair. Het design mocht voor sommige smaken en inrichtingen echter wel wat moderner, wat aanleiding was om een nieuwe serie te ontwikkelen.

Busch-Jaeger Busch-balance SI schakelmateriaal

Busch-Balance SI, kort simpelweg Balance SI, is een derde standaard lijn binnen het prachtige Busch-Jaeger aanbod. Geïntroduceerd in 2015 en bovenal modern vormgegeven. Busch-Jaeger zelf noemt het 'een spannende harmonie uit de rechte en convexe lijnen'. Eenvoudig, eigentijds en nu al geliefd.

De nieuwe lijn is gefabriceerd hoogwaardig glanzend kunststof in de kleur RAL 9010: wit, ook zuiverwit genoemd. Deze witte kleur is niet te verwarren met het soms als (elektra) wit aangeduide crème. Perfect voor op uw witte muren, of als een schitterend contrast met sprekende kleuren.

Het afdekraam kent een buitenmaat van 81mm, zowel horizontaal en verticaal. Het afdekraam is 12,3mm dik op het dikste punt en een schakelwip komt maximaal 17,8mm naar voren. Uiteraard toe te passen in standaard inbouwdozen en te combineren me alle standaard Busch-Jaeger basiselementen, voor een breed scala aan rijke functies en mogelijkheden.

Afmetingen Busch-Jaeger Busch-balance SI

Balance SI bestellen

Als officiële online Busch-Jaeger dealer bieden wij u het complete Busch-Jaeger assortiment aan, voor een groot deel uit eigen voorraad. Gevolg is dat wij een snelle levertijd kennen en de producten ook daadwerkelijk zelf kennen. Vragen? Advies nodig? Wij helpen graag.

Onze voorraad ligt voor een deel in Deventer, op dezelfde locatie als onze showroom. Hier kunt u onder andere Balance SI kunt komen bekijken op demoborden. Zo ziet u het verschil met andere series, zo voelt u de kwaliteit en het gebruiksgemak. Kom ons gerust eens bezoeken in Deventer.

Hulp nodig bij uw keuze? Wij helpen graag. Iets teveel of foutief besteld? Geen probleem, maak gebruik van onze 30 dagen retourtermijn en retourneer zonder gedoe. Combineer dit alles met ons Thuiswinkel Waarborg keurmerk en u weet zeker dat u aan het juiste adres bent voor uw schakelmateriaal!

Dus, Busch-Jaeger Busch-Balance SI schakelmateriaal bestelt u bij Klusspullen. Veilig en vertrouwd kopen, goedkoop en gewoon goed.


Hirschmann COAX-kabels MINSKA: de IKEA LED-dimmer Tradim 2480 universele dimmer 5-150W


alttext