Busch-Jaeger All-weather IP44Busch-Jaeger All-Weather IP44 schakelmateriaal

Ideaal voor in de werkplaats, in de tuin of op andere plekken waar weersinvloeden en/of andere zwaardere omstandigheden hogere eisen stellen aan uw schakelmateriaal: Busch-Jaeger All-Weather IP44.

Deze IP44 serie is spatwaterdicht, glanzend afgewerkt en verkrijgbaar in de kleuren bruin, creme, aluzilver, wit en antraciet.

Busch-Jaeger All-Weather IP44 schakelmateriaal

Een enkelvoudig afdekraam is 91mm hoog en beed. Er zijn ook tweevoudige (162x91mm) en drievoudige exemplaren (233x91mm) beschiktbaar. Alle afdekramen komen 14mm naar voren.

Bij alle componenten wordt een afdichtingsring geleverd, waarmee All-Weather IP44 goed beschermd in een standaard inbouwdoos gemomenteerd kan worden. Zo is het goed bestand tegen weersinvloeden en bovendien is het breukvast en vormbestendig.

Combineer met Standaard SI

Met behulp van de All Weather IP44 verloopplaat met klapdeksel kunnen veel componenten uit de Standaard SI (en Reflex) serie nu ook buiten gebruikt worden.

Combineer All- Weather IP44 met Standaard SI

Doe de bij de verloopplaat geleverde afdichtingsring om het basiselement en plaats het geheel in de inbouwdoos. Positioneer het afdekraam, druk de verloopplaat op zijn plaatst en schroef deze vast met de centraalplaat voor het betreffende basiselement. Uw basiselement is nu IP44 afgeschermd!

Het bovenstaande is enkel mogelijk in combinatie met vlakke centraalplaten, een dimmer(knop) komt verder naar voren en is om deze reden niet mogelijk. Een greep uit de mogelijkheden:

Mogelijkheden Busch-Jaeger All-Weather IP44

Toch niet wat u zoekt? Wellicht voldoet een andere serie Busch-Jaeger schakelmateriaal wel aan uw wensen!


Hirschmann COAX-kabels Tradim 2480 universele dimmer 5-150W MINSKA: de IKEA LED-dimmer


alttext