Busch-Jaeger Ocean spatwaterdicht opbouwOpbouw Schakelmateriaal Busch-Jaeger Ocean

Busch-Jaeger Ocean schakelmateriaal is spaterwaterdicht opbouw schakelmateriaal van de hoogste kwaliteit. Busch-Jaeger omschrijft Ocean zelf als robuust, montagevriendelijk en veelzijdig. Hier is niets aan gelogen. Of u nou schakelmateriaal zoekt voor buiten, in de garage of in hallen: met het Ocean schakelmateriaal maakt u een goede keuze. Busch-Jaeger Ocean is IP44 spatwaterdicht en gemaakt van stevig, siliconenvrij en halogeenvrij thermoplastisch materiaal.

De grijze kleur van het Busch-Jaeger Ocean schakelmateriaal is uniform toepasbaar en altijd duidelijk herkenbaar, mede dankzij de blauwe afdekplaten. Uniek bij de Busch-Jaeger Ocean serie is de mogelijkheid om middels een optionele tekststrookhouder het opbouw materiaal te voorzien van een opschrift, om bijvoorbeeld duidelijkheid te creëren in een grote wirwar van schakelaars in bedrijfshallen.

Busch-Jaeger Ocean opbouw schakelmateriaal kopen bij Klusspullen

Het hoogwaardige schakelmateriaal van Busch-Jaeger leveren wij voor het overgrote deel uit eigen voorraad, zo ook Busch-Jaeger Ocean. Klusspullen.nl is een officiële Busch-Jaeger dealer en kent het assortiment van Busch-Jaeger door en door. Vragen over de toepasbaarheid of twijfels over uw keuze? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u graag.


Hirschmann COAX-kabels


alttext