Osram LED-lampen


Wanneer u voor LED-lampen van Osram kiest, dan kiest u voor Duitse A-kwaliteit met minimaal twee jaar garantie. Osram is in 1906 opgericht en is één van de grootste lichtfabrikanten ter wereld. Tegenwoordig worden Osram lampen ook onder de (sub)merknaam LEDVANCE geleverd.

Osram LED-lampen laagste prijs garantie*

Bij Klusspullen.nl koopt u Osram LED-lampen altijd tegen de laagste prijs. Elders goedkoper? Neem dan contact met ons op en wij gaan met de prijs mee!*Voorwaarden Osram LED-lampen laagsteprijsgarantie:

Onze laagsteprijsgarnatie op Osram LED-lampen is enkel van toepassing op de modellen die in onze webwinkel aangeboden worden. De EAN-code van de lamp is het typenummer, daar wordt op vergeleken.

Een goedkopere prijs elders komt enkel in aanmerking wanneer dit een in Nederland gevestigde en leverende webwinkel betreft. Eventuele verzendkosten en/of staffel- en/of kwantumkorting wordt niet meegenomen in het vergelijk: enkel de kale productprijs bij aanschaf van één stuk.

Reclamatie na levering en ontvangst van de bestelling is niet mogelijk: enkel de prijs op het moment van bestelling is van toepassing en wordt vergeleken.


MINSKA: de IKEA LED-dimmer Tradim 2480 universele dimmer 5-150W Hirschmann COAX-kabels


alttext