Megaman LED-lampen


Megaman is een lampenproducent die gespecialiseerd is in LED-verlichting. LED-lampen van Megaman staan bekend vanwege de kwaliteit, duurzaamheid en de unieke LED-technieken die toegepast worden. Naast LED-lampen levert Megaman ook diverse andere soorten verlichting en onder andere armaturen en drivers.

Megaman

Onderstaand treft u het aanbod Megaman LED-lampen aan, gerangschikt per serie. Kies het type verlichting dat u zoekt en eventueel de benodigde fitting om een overzicht van de betreffende lampen te zien: zo staat alles netjes bij elkaar en selecteert u eenvoudig de voor u perfecte LED-lamp.Onder het merk Megaman werden in beginsel uitsluitend energiebesparende lampen (spaarlampen) op de markt gebracht. Het assortiment van Megaman bestaat inmiddels uit meer dan 300 lampen, geen gloei- en/of halogeenlampen. Uniek zijn diverse zelfontwikkelde technieken, die toegepast zijn in de eigen LED lampen. Bekende voorbeelden zijn de Dim to Warm lampen en IngeniumBLU lampen.

Over Megaman

Megaman is opgericht in 1994 door IPV Import- und Direktvertrieb GmbH en is gevestigd in de plaats Langensebold te Duitsland. Vanuit hier levert Megaman inmiddels aan meer dan 90 landen, verdeeld over de hele wereld.

Samen met Philips en Osram behoort Megaman tot de drie grootste leveranciers op de Duitse markt.

Oorspronkelijk werden de lampen geproduceerd door partner Neonlite Electronic & Lighting (H.K.) Ltd. in het Chinese Xiamen. In 2001 nam Neonlite Megaman volledig over en blijft de bekende Megaman naam gebruiken.

Megaman Kwaliteit Garantie

De Megaman Kwaliteit Garantie is een unieke garantie, waar andere merken niet bij in de buurt komen. Er wordt namelijk geen vaste garantietermijn in jaren gegeven op de lampen, er wordt een garantie gegeven op het aantal branduren. Zo kan een maximale besparing gerealiseerd worden met de energiebesparende verlichting van Megaman.

Deze garantie verloopt via Megaman zelf en op de volgende pagina is hier mee over te lezen: Megaman Kwaliteit Garantie.


MINSKA: de IKEA LED-dimmer Tradim 2480 universele dimmer 5-150W Hirschmann COAX-kabels


alttext