Kopp


De schakelaarprogramma's van Kopp bieden een grote verscheidenheid aan designs, kleuren en vormen. Gegarandeerd de juiste oplossing voor uw doe-het-zelf project.
Van de innovatieve glasschakelaar via puristische accenten tot het moderne basisdesign in de bekende hoge Kopp-kwaliteit. De grote verscheidenheid aan programma's en kleuren biedt de perfecte oplossing voor elk bouwproject.Kopp schakelmateriaal bestellen bij Klusspullen.nl

Wij hebben het materiaal verdeeld per serie. Klik eerst op de serie die u wenst, het design / de vormgeving (hierboven). Vervolgens ziet u op de nieuwe pagina een overzicht met de verschillende beschikbare kleuren. Na nog een klik presenteren wij u een pagina met alle voor die serie beschikbare onderdelen. Deze passen en/of horen erbij. Zo is het bestellen extra eenvoudig en weet u zeker dat u de juiste producten bij elkaar kiest.

Naast een scherpe prijs en snelle levering, mede dankzij onze grote eigen voorraad en goede afspraken met Kopp, bent u bij Klusspullen.nl dus aan het juiste adres voor advies en service. U koopt zo veilig en vertrouwd.

Kopp schakelmateriaal hebben wij over het algemeen ruim in voorraad. Laat het het eenvoudig bij u thuis bezorgen. Voorradige artikelen heeft u binnen 48 uur (2 werkdagen) in huis. Indien u voor meer dan € 150 bestelt rekenen wij bovendien geen verzendkosten, zodat u nog goedkoper uit bent!

Minimaal 2 jaar garantie op elk product, een retourtermijn van 30 dagen en ons Trusted Shops lidmaatschap zijn voor u tenslotte extra zekerheden en bevestigen de hoge eisen die ook wij aan onszelf stellen.

Alternatieven

Indien u binnen de catalogus van Kopp niet kunt slagen, dan kunnen wij u wellicht wel met een ander merk van dienst zijn. In dat geval kunt u onze schakelmateriaal-pagina bekijken.

Kopp

Hirschmann COAX-kabels


alttext