Berker basiselementenBerker basiselementen

Basiselementen zijn de functionele delen van het schakelmateriaal. Denk aan bijvoorbeeld de schakelaar of dimmer. Doorgaans worden de basiselementen ingebouwd in de muur (in een inbouwdoos) en vervolgens afgedekt met een afdekraam en bedienings- of afdekdeel: een schakelwip, een dimmerknop of bijvoorbeeld een centraalplaat.

De basiselementen van Berker zijn te gebruiken in combinatie met alle Berker-series, behalve bij de 1930, R.Classic, Integro Flow, waterdichte en/of opbouw series: deze gebruiken eigen, afwijkende, basiselementen. Alle overige series zijn verder gelijk en daardoor uitwisselbaar. Zo kunt u snel, eenvoudig en voordelig van design, kleur of vorm veranderen zonder alle basiselementen te hoeven vervangen.

Wellicht zoekt u een wandcontactdoos, een stopcontact, ook tussen de basiselementen. Deze vindt u echter onder de serie. Wandcontactdozen worden altijd compleet geleverd, voorzien van de centraalplaat. Hiermee zijn ze de uitzondering op de regel, de enige delen die u compleet aanschaft en enkele nog in een afdekraam geplaatst hoeft te plaatsen.


Hirschmann COAX-kabels


alttext