Attema groepenkastAttema groepenkasten

Attema produceert al jaren kwalitatieve groepenkasten onder de naam Click-mate XL Plus. Het Attema Click-mate XL Plus systeem en het bijbehorende assortiment zoals installatieautomaten en aardlekschakelaars kenmerken zich door een vernuftig concept waarin snelle installatie centraal staat.

Door de grotere afstand van de DIN-rails kunnen draden er gemakkelijker onderdoor worden gevoerd. Iedere Attema groepenkast beschikt over 18 uitvoeren die zowel geschikt zijn voor 16 als voor 19 mm buis. Naast volledig ingerichte groepenkasten levert Klusspullen.nl ook lege groepenkasten en uitbreidingssets en onderdelen voor producten van Attema.

Ultiem installatiegemak

De Attema groepenkasten onderscheiden zich van andere merken door hun opvallende installatiegemak en extra installatieruimte. Daarnaast staan ze bekend om hun strakke ontwerpen en aandacht voor details. Ook in de afwerking komt dit tot uitdrukking: de unieke kapconstructie kan in een handomdraai worden bevestigd. Dankzij de speciale sluitclips hoeft de kap slechts aan te worden gedrukt. Attema groepenkasten zijn standaard bedraad en zoveel mogelijk voorbereid om snel extra eindgroepen bij te plaatsen.

Daarom bestelt u uw groepenkast bij Klusspullen.nl

Als u snel aan het werk wilt met uw nieuwe groepenkast, dan bent u bij Klusspullen.nl aan het juiste adres. Dankzij ons enorme assortiment kunnen we uw Attema groepenkast vaak al binnen 2 werkdagen bij u afleveren! En wilt u graag advies bij de keuze van de juiste groepenkast, of hebt u een vraag over de installatie? Klusspullen.nl heeft vakkundige medewerkers in dienst, die u graag voorzien van meer informatie. Bel ons op 0570-626255, of stuur een e-mail naar info@klusspullen.nl!


Hirschmann COAX-kabels


alttext