Afzuigunit Itho DaalderopItho afzuigunit

Met een Itho afzuigunit wordt een goed binnenklimaat weer vanzelfsprekend. Omdat we onze huizen steeds beter isoleren, wordt het ook steeds belangrijker om een goed ventilatiesysteem aan te leggen in uw huis. Frisse lucht is een onmisbare basis voor de gezondheid van uw gezin. Ontdek dus de grote range afzuigunits en ventilatieboxen van topfabrikant Itho bij Klusspullen.nl, uw specialist in ventilatiesystemen!

De voordelen van een Itho ventilatiebox

Kiest u voor een Itho afzuigunit, dan kiest u voor de bekende en betrouwbare Itho Ecofan woonhuisventilatoren. U merkt direct dat u voor een kwaliteitsproduct gekozen heeft. Degelijk gebouwd, stevig en solide en op meerdere maniere te bedienen: met een 3-standenschakelaar, met handige draadloze zenders of een combinatie van beide bepaalt u zelf de hoeveelheid lucht die wordt afgezogen in iedere aangesloten ruimte. Welke stand u ook kiest, u hoort de Ecofan nauwelijks.

Het ventilatiesysteem is niet alleen enorm gebruiksvriendelijk, het is ook nog eens een duurzame, energiezuinige oplossing voor optimale ventilatie in huis. Itho bewijst dat een gezond leefklimaat niet belastend hoeft te zijn voor het milieu, of voor uw portemonnee: bespaar tot 84% aan stroom, oftewel enkele tientjes per jaar!

Een Itho afzuigunit installeren

Voor de installatie van uw Itho afzuigunit zorgt u allereerst dat er zich in de te ventileren ruimte afzuigventielen bevinden. Gaat u voor een ventilatiebox van Itho, dan heeft u 4 aansluitingen, dus ook 4 ruimtes die u simultaan kunt ventileren. U sluit de afzonderlijke ruimtes aan op de centrale afzuigunit. Met een externe RFT zender kunt u vervolgens de werking van de ventilatiebox regelen. Of gebruik een meer traditionele 3-standenschakelaar. Alle Itho ECO RFT afzuigunits zijn voorzien van een ingebouwde ontvanger.

Vier soorten Itho Ecofan

Er zijn vier modellen in de Itho Ecofan serie afzuigunits beschikbaar: SP, SE, HP en HE. De eerste letter staat voor de capaciteit en de tweede voor de elektrische aansluiting. De S staat voor Standaard en de H voor High Performance. De P geeft aan dat het een exemplaar met een Perilex aansluiting betreft, de E voor euro-stekker (2-pins, zonder randaarde).

Oftewel:
- Itho Ecofan SP: standaard model (tot 365m³/uur) met Perilex-stekker
- Itho Ecofan SE: standaard model (tot 365m³/uur) met euro-stekker
- Itho Ecofan HP: High Performance model (tot 450 m³/uur) met Perilex-stekker
- Itho Ecofan HE: High Performance model (tot 450 m³/uur) met euro-stekker

Bestel uw Itho afzuigunit en toebehoren online

Overtuigd van de voordelen van een Itho afzuigunit? Begin deze week dan nog met de installatie en bestel alle onderdelen die u nodig heeft voor uw Ecofan voordelig online bij Klusspullen.nl. Indien gewenst, voorzien wij u ook graag van professioneel advies over de installatie van uw Itho afzuigunit. Neem gerust contact met ons op!


Hirschmann COAX-kabels


alttext