AntenneversterkerAntenneversterker

Een antenneversterker, ook wel huisversterker of cai-versterker genoemd, wordt vaak geplaatst als er in de woning meerdere tv- en radioaansluitingen op één signaal worden aangesloten. Het dataverlies dat normaal gesproken optreedt door tussenliggende coaxkabels, tv-splitters en einddozen wordt opgeheven door gebruik te maken van een antenneversterker.

Versterkers voor digitale radio en tv

Tegenwoordig is het belangrijk om een antenneversterker te kiezen die geschikt is voor digitale radio en tv. Digitale ontvangers van UPC en Ziggo maken gebruik van een zogenoemd retoursignaal. De antenneversterker moet in dit geval dan ook geschikt zijn om het retoursignaal door te laten. Merken als Hirschmann, Wisi, Astro en Technetix hebben antenneversterkers binnen hun assortiment die voldoen aan deze eisen die leveranciers als UPC en Ziggo stellen. Op deze versterkers zit dan ook een zogenoemd NLKabel Kabel Keurmerk. Mocht u meerdere digitale ontvangers in huis gaan gebruiken, let er dan op dat u een antenneversterker aanschaft die meerdere uitgangen heeft, en dus geschikt is voor een retoursignaal.

Kies de juiste antenneversterker

Klusspullen.nl heeft voor bijna elke situatie de juiste antenneversterker. Bij ons kiest u voor antenneversterkers van gerenommeerde merken. Daarmee haalt u altijd het beste uit uw signaal voor radio en tv! Bovendien betaalt u bij ons nooit teveel voor uw antenneversterker. Bij Klusspullen.nl heeft u de keuze uit antenneversterkers van de volgende merken:
- Hirschmann
- Wisi
- Astro

De voordelen van Klusspullen.nl

Bestelt u uw antenneversterker bij Klusspullen.nl, dan profiteert u automatisch van veel voordeel. Zo leveren wij momenteel 80% van onze bestellingen binnen 48 uur af bij onze klanten. Daarbij hanteren we lage verzendkosten en vanaf € 100 verzenden wij zelfs gratis naar adressen binnen Nederland.


Hirschmann COAX-kabels


alttext