SnoerdimmersSnoerdimmer

Met een snoerdimmer kunt u eenvoudig op ieder gewenst moment de verlichtingssterkte van losse lampen aanpassen. Bij losse lampen kunt u denken aan staande lampen of muurlampen. Natuurlijk is het voor de werking van een dimmer wel belangrijk om voor een dimbare lamp te kiezen. U verwerkt de dimmer in dit geval in het snoer van de lamp en kunt vervolgens de lichtsterkte volledig zelf instellen.

Kies de juiste snoerdimmer

Bij het kiezen van een snoerdimmer is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Zo is het belangrijk om te weten met welke soort verlichting u werkt: zoek voor het bestellen van uw snoerdimmer eerst uit of u met een halogeenlamp, gloeilamp, spaarlamp of een ledlamp van doen heeft. Daarnaast moet uw dimmer wel aansluiten op het wattage van de gebruikte lamp. Bent u op zoek naar een dimmer voor inbouwlampen, armaturen of plafonnières? Dan is een snoerdimmer niet het juiste product voor u. Klusspullen.nl heeft voor dit soort toepassingen een breed aanbod inbouwdimmers.

Hoe monteer ik een snoerdimmer?

De montage van een snoerdimmer is vrij eenvoudig en kan veilig thuis gedaan worden. U kunt het bestaande stroomsnoer van de lamp gewoon hergebruiken door deze in twee stukken te knippen. U stript een klein stukje van het stroomsnoer (0,5 cm is voldoende). U maakt de snoerdimmer open (vaak met behulp van een klein schroevendraaiertje) en zet het aansluitsnoer weer aan elkaar door aan elke kant van de snoerdimmer één helft van het snoer aan te sluiten. U maakt de snoerdimmer weer dicht en klaar is uw dimbare verlichting!

Ruime keuze in snoerdimmers online

Bij Klusspullen bestelt u snoerdimmers van merken als Interlight en Tradim. Bij ons bestelt u deze topklasse producten gemakkelijk online: u plaatst de gewenste snoerdimmer in uw winkelwagen, rekent af met onze beveiligde betaalmethoden en binnen 48 uur heeft u uw bestelling vaak al in huis! Twijfelt u welke snoerdimmer geschikt is voor uw gebruik? Neem dan gerust contact op met onze vakkundige medewerkers. Zij helpen u graag de juiste producten te selecteren en geven gratis advies over montage en onderhoud.

MINSKA: de IKEA LED-dimmer Hirschmann COAX-kabels Tradim 2480 universele dimmer 5-150W


alttext