De HD 9+ coaxkabel van Bedea
Door de komst van digitale televisie, internet en telefonie stijgt de vraag naar steeds snellere  verbindingen en een betrouwbaar netwerk. Bedea heeft daarom een speciale universele installatiecoaxkabel ontwikkeld als opvolger van de aloude en veelvuldig toegepaste coax 12: de Bedea HD 9+.

Breed inzetbare installatiecoaxkabel
De HD 9+ is een breed inzetbare kabel voor installaties voor distributie van zowel kabeltelevisie- als satellietsignalen. De kabel is bestemd voor binnengebruik (PVC mantel) en is net zoals coax 12 grijs gemakkelijk in de buis te trekken. 

Een coaxkabel met Kabelkeur en klasse A
De HD 9+ coaxkabel is Kabelkeur gecertificeerd. Zo weet u zeker dat u een kwaliteitsproduct in handen hebt! Verder voldoet deze coaxkabel aan de norm EN 50117-2-4. Dit is de Europese norm voor coaxkabels voor binnentoepassing in het frequentiebereik 5 3000 MHz. Vanuit die norm voldoet de kabel aan klasse A. Dit wil zeggen dat de Bedea HD 9+ coaxkabel een maximale bescherming geeft tegen elektromagnetische invloeden (EMC) van buitenaf in kabeltelevisie- of satellietontvangstsystemen. Dit is ook van belang bij DVB-T (digitale televisie en radio via de ether) en HDTV: prima coaxkabel en dito connectoren zijn voorwaarden voor een goede kwaliteit.
Connectoren artikelen 248848  (COAX CLF90M) en 248849  (COAX CLF90F).

Deze coaxkabel is uitgevoerd in grijs PVC met metermarkering.
Klik hier om direct naar het product te gaan.

alttext