Iedereen wil zich veilig voelen na het invallen van de duisternis, en toch zijn we ons ook bewust van de noodzaak energie te besparen.
De oplossing voor dit dilemma is te vinden in de SecuriPack, een plafond- of wandarmatuur voor beveiligings- en sfeerverlichting. Deze is gebaseerd op LED-technologie en levert de hele nacht lang verlichting met een laag energieverbruik. Zijn doorschijnende lichtkap levert een uitstekende lichtverdeling voor een laag verlichtingsniveau van wanden, gangen en omgevingen.  De hoge betrouwbaarheid en lange levensduur van de LEDs betekenen dat er noch lampvervanging noch onderhoud nodig is gedurende de lange tijd dat de armatuur meegaat, en dat verlaagt de kosten. Dankzij de robuuste, vandalismebestendige constructie is de SecuriPack geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

SecuriPack, voldoet aan Politie Keurmerk Veilig Wonen!
Het Philips LED-beveiligingsarmatuur SecuriPack is SKG gecertificeerd en voldoet hiermee aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen.
De armatuur staat officieel op de lijst van geregistreerde PKVW producten en draagt dus bij aan de sociale veiligheidsbeleving en preventieve werking tegen inbraak, overlast, vandalisme en criminaliteit. De armatuur is niet alleen erg robuust, maar het is ook een mooi en flexibel inzetbaar armatuur, met een mooi warm wit lichtbeeld en een bescheiden lichtintensiteit.

SecuriPack is momenteel goedgekeurd door SKG voor het niveau: slagvast. Dit maakt hem ideaal voor toepassing in woonomgevingen.

Download hier voor informatie over dit product.
Klik hier om naar het product te gaan.

alttext