Nico's klusblog

Stel dat je thuis een dimmer wilt inbouwen. Dan kijk je als slimme klusser natuurlijk eerst even waar je die het beste kan kopen. Je gaat online prijzen vergelijken, kijken waar je het voordeligst uit bent… allemaal heel logisch.
 
Wij willen onze bezoekers in alle opzichten helpen. In één oogopslag moet men kunnen zien wat de méést scherpe prijs is. Het is één van de redenen waarom wij een nieuwe site hebben. Wij willen het klussers makkelijker maken. Daarom geen gedoe met onduidelijke kortingen, of BTW die er achteraf nog bijkomt.
 
voor grote én kleine klussers
 
Ook vinden we dat zowel grote als kleine klussers recht hebben op de beste prijs. Ons team onderzocht voor elk artikel wat de laagst mogelijke prijs is. Die geldt vervolgens voor iedereen. Het is ook voor klanten fijn als onderhandelen niet meer nodig is. Simpelweg omdat ze er van op aan kunnen dat ze de laagst mogelijke prijs betalen. Geen gedoe zodat klussers gewoon lekker aan het klussen kunnen.
 
klustips
 
Een transparante, eerlijke prijsstelling is pas het begin. Want met onze nieuwe website zetten we ook in op het delen van kluskennis. Het is belangrijk dat klussers elkaar kunnen helpen met klusproblemen. En omdat wij een soort kruispunt van klussen en klussers zijn, is het niet meer dan logisch dat we daarin ondersteunen. Onze bezoekers en klanten mogen juist ook van alle kluskennis profiteren!
 
Twitter en tijd voor kwaliteit
 
Een ander nieuwigheidje van onze site is dat we voortaan Twitter gebruiken. Interessante tips, belangrijke mededelingen en zo meer kunnen we daarmee meteen delen. Al met al steken we nu meer tijd in de website. We geven meer aandacht aan nieuwe producten, bloggen en beschrijven beter wat je van een artikel kunt verwachten. Steeds meer artikelen krijgen trouwens een YouTube-filmpje erbij. Want hoe duidelijker we het kunnen maken, des te beter!
 
teamwork
 
Met onze nieuwe website zetten we in op scherpe prijzen én klussersgemak. Dat doen we met een team waar ik één van de drijvende krachten van ben. Allemaal zijn we klusser in hart en nieren. Dat betekent ook dat we het hier niet bij laten. De nieuwe website is pas het begin. Er staan nog meer vernieuwingen op onze agenda. Maar daarover volgende keer meer!
 
Nico van het klusspullen.nl-team

 

alttext