Wij streven er naar om zoveel mogelijk orders binnen 48 uur (twee werkdagen) te leveren. Op dit moment worden meer dan 80% van onze orders ook daadwerkelijk binnen 48 uur geleverd, waar mogelijk zelfs binnen 24 uur (één werkdag).

Eigen voorraad
Klusspullen beschikt over een zeer ruime eigen voorraad van meer dan 10.000 artikelen. Op onze website kunt u per artikel inzien of er voorraad van is. Indien er voorraad is, dan staat dit in het groen boven het prijsblok inclusief het voorradige aantal. Deze voorraad kunnen wij onder normale omstandigheden binnen 48 uur leveren, mits op werkdagen voor 16:00 uur besteld. Staat geen voorraad aangegeven, dan hebben wij het artikel niet zelf op voorraad. Bestellen is dan uiteraard gewoon mogelijk, maar de levering kan dan langer in beslag nemen. Dankzij goede afspraken met fabrikanten en toeleveranciers kunnen wij bij geen eigen voorraad veelal echter alsnog zeer snel leveren, maar dus niet altijd binnen 48 uur.

Leverbevestiging

Zodra uw order compleet is en uw eventuele betaling (bij vooruitbetaling) is ontvangen, dan versturen wij uw order via PostNL. Op het moment van verzending sturen wij u een leverbevestiging met Track & Trace informatie. Zo weet u wanneer u de zending in huis kunt verwachten.

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen? Zijn er speciale wensen, zoals bijvoorbeeld een levering op een specifieke datum? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op 0570-626255 of per e-mail op info@klusspullen.nl.

alttext