Voor verzending van bestellingen naar adressen in Nederland rekenen wij € 7,95 inclusief BTW en voor verzending naar adressen in België rekenen wij € 9,95 inclusief BTW.

Bestelt u voor € 150 inclusief BTW of meer aan producten, dan nemen wij de kosten voor de verzending voor onze rekening en is verzending dus gratis voor u.

Alle bestellingen worden als traceerbaar pakket verzonden, met Track & Trace. Wij verzenden niets in een enveloppe, dat is niet traceerbaar.

Verzendkosten

Eigenlijk zou het geen verzendkosten moeten heten, maar leverkosten of handelingskosten. De kosten voor de verzending, kosten die wij op onze beurt afdragen aan de vervoerder, zijn namelijk maar een deel van de "verzendkosten".

Goederen moeten ingeslagen, uitgeslagen en opgeslagen worden, verpakt in een doos(je). Hier komt tijd bij kijken en wordt mogelijk opvulmateriaal gebruikt. Dit brengt arbeidskosten en materiaalkosten met zich mee. Kosten die in werkelijkheid hoger liggen dan de door ons doorberekende tarieven.

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom voor één enkel laag geprijsd artikel hetzelfde aan verzendkosten in rekening wordt gebracht als voor meerdere hoger geprijsde artikelen. Het antwoord is simpel: omdat de totale kosten ook voor ons vrijwel gelijk zijn.

Efficiënt en milieubewust

Wij proberen alle bestellingen zo efficiënt en milieubewust te verzenden. Indien mogelijk gebruiken wij geen te grote doos en zo min mogelijk opvulmateriaal.

Is verzending als brievenbuspakket mogelijk? Dan kiezen wij daarvoor, met als extra voordeel voor u dat u niet thuis hoeft te zijn als de bezorger komt.

alttext