Stopcontacten voor buiten een trend én een groot gemak!

Er wordt steeds meer aandacht besteedt aan de woning, waarbij met name de buitenkant van de woning steeds meer aandacht krijgt. Zwarte en witte gevels duiken vaker en vaker op het in straatbeeld. Standaard grijs schakelmateriaal past niet in het geheel van een dergelijke gevel.

Om de buitenkant van de woning, of bijvoorbeeld van een schuur, niet teveel te verstoren heeft Niko, fabrikant van schakelmateriaal, nu ook zwarte en witte uitvoeringen geïntroduceerd van de populaire grijze Hydro schakelaars en wandcontactdozen.

Niko Hydro Schakelmateriaal

De Hydro serie bestaat uit robuuste, bijna onbreekbare, stofdichte schakelaars en wandcontacdozen. Tevens is de Hydro serie, dankzij de IP55 beschermingswaarde, spuitwaterdicht. Middels de speciale Hydro inbouwdoos is het mogelijk de Hydro serie als inbouw uit te voeren.

Niko Hydro Schakelmateriaal

Kortom, voor elk wat wils. Wit, grijs of zwart. Inbouw of opbouw. Hoge kwaliteit schakelmateriaal met maar liefst 4 jaar garantie.

Kies uw inbouwdoos, opbouwdoos en vervolgens de gewenste schakelaar, pulsdrukker of wandcontactdoos (ook dubbel) en geniet binnenkort van uw prachtige en praktische Niko Hydro schakelmaterialen!

alttext