Nico's klusblog

Eind november 2012 ben ik heel ambitieus begonnen met Nico's klusblog. Tot mijn grote spijt bleek de migratie naar de nieuwe website meer voeten in de aarde te hebben dan verwacht. Helaas verliep niet alles in één keer perfect. Om alles goed op de rit te krijgen was meer tijd nodig dan verwacht, iets dat ten koste is gegaan van de beschikbare tijd voor mijn klusbog. Mijn ambities zijn echter niet minder geworden.

Nieuwe collega's

Om mijn, of eigenlijk onze, ambities waar te maken én de drukte op te vangen is ons team versterkt met nieuwe collega's. Samen gaan wij er vol tegenaan, met zijn allen. Op onze Wie Zijn Wij pagina kunt u vanaf heden kennismaken met mij en mijn collega's. Naast de groepsfoto, waaruit bleek dat allemaal tegelijk naar de camera kijken en lachen nog best lastig is, stellen wij ons allemaal even kort voor. Zo weet u precies met wie u te maken heeft, wel zo prettig.

Geen eenrichtingsverkeer

Met Nico's klusblog willen wij u graag voorzien van tips, suggesties en trucs. In combinatie met onze nieuwsbrief, ons klusnieuws alsmede onze Facebook en Twitter pagina's voorzien wij u tevens van nieuwe ontwikkelingen in de markt, acties en aanbiedingen. In mijn optiek moet dit echter geen eenrichtingsverkeer worden. Loopt u ergens tegenaan? Vraag het ons! Hebben wij geen antwoord? Misschien één van onze klanten wel! Zo kunnen wij u helpen, kunt u ons helpen en kunnen onze klanten elkaar helpen. Samen beschikken we over nóg meer kennis.

Steigerhoutbeits

In onze vorige nieuwsbrief hebben wij onze Steigerhoutbeits onder de aandacht gebracht, een groot succes! Ik ben erg benieuwd naar de resultaten. Kunt u mij misschien foto's toesturen? Dit kan per e-mail naar info@klusspullen.nl, of middels Facebook en Twitter. De leukste, mooiste of origineelste inzending wil ik graag met onze klanten delen, waar de inzender als dank een leuk presentje voor ontvangt.

Schakelmateriaal

Wat mij de laatste tijd is opgevallen, is dat grote verbouwingen door de crisis meer achterwege blijven. Maar, ook zonder grote verbouwing kan uw wooncomfort verbeteren! Nieuw behang, een frisse laag verf en mooi nieuw sfeervol schakelmateriaal: relatief eenvoudig en snel uw huis of kamer als nieuw! Verbouwen hoeft niet moeilijk en, zeker bij Klusspullen, niet duur te zijn. Wat vindt u bijvoorbeeld van de volgende schakelmaterialen?

5 Sterrenspecialist

Tot slot, iets dat ik nog met trots met u wil delen: onlangs heeft WonenWonen.nl, de woonsite die je informeert en inspireert, ons benoemt tot 5 Sterrenspecialist. Een 5 Sterrenspecialist staat voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Voor u, naast ons Thuiswinkel Waarborg keurmerk, nog een bevestiging dat u bij ons vertrouwd kunt winkelen!

Nico van het Klusspullen.nl-team

alttext