TV kijken op meerdere kamers? Enkel een splitter is veelal niet voldoende, met bijvoorbeeld slechte beeldkwaliteit als gevolg. Kijkt u digitaal? Vergeet een splitter dan helemaal en ga voor een antenneversterker. De ene versterker is de andere echter niet. Hedendaagse digitale televisie vereist een retourgeschikte versterker, zodat interactieve tv mogelijk is.

Hirschmann GHV41M

Hirschmann levert met de GHV41M een hoogwaardige oplossing: een uitstekende retourgeschikte versterker voor maximaal vier aansluitingen, welke aan de nieuwste regelgevingen voldoet. Het lage ruisgetal en de goede intermodulatiewaarden zorgen ervoor dat doorgifte van zowel analoge als digitale signalen geen probleem is. De Hirschmann GHV41M gebruikt hiervoor extreem weinig energie: maximaal 1,9 watt (gemiddeld 1,4 watt).

Kabelkeur NLkabel Goedgekeurd
De Hirschmann GHV41M is voorzien van het Kabel Keurmerk, zodat u zeker weet dat u een hoogwaardig en goedgekeurd product koopt. Producten voorzien van het Kabel Keurmerk zijn door onafhankelijke experts getest. U haalt kwaliteit in huis, voor een optimaal en storingsvrij tv-signaal in uw woning.

Bij Klusspullen koopt u de Hirschmann GHV41M voor slechts 79,94 euro inclusief btw, de laagste prijs van Nederland! Voor dit bedrag ontvangt u niet enkel de GHV41M versterker, wij leveren er drie Hirschmann F-connectoren en twee Hirschmann F-afsluitweerstanden bij. Uiteraard snel, uit eigen voorraad, geleverd!

Hirschmann GHV41M bestellen!

alttext