Gaat u op vakantie, dan wilt u uw bezittingen thuis uiteraard veilig achter laten. Niets is vervelender dan uitgerust thuiskomen in een lege woning. Bescherm uw woning, bescherm uw spullen! Installeer eenvoudig een betrouwbaar alarmsysteem. Bij Klusspullen vindt u alarmsystemen van Jablotron en Friedland. Scherp geprijsde, betrouwbare draadloze alarmsystemen.

Als extra tip, gebruik een oude en bewezen truc: laat het voorkomen alsof u er wel bent. Gebruik tijdschakelaars, ook schakelklok of stekerklok genoemd, om verlichting automatisch in en uit te laten schakelen. Simpel en doeltreffend. Wij hebben een aantal uitstekende en voordelige modellen voor u geselecteerd, om het u extra makkelijk te maken.

Nu we het toch over beveiliging en veiligheid hebben, vergeet dan ook rookmelders niet. Menig leven is dankzij rookmelders gered! Wij leveren veilige Firex rookmelders uit voorraad, voorzien van Politiekeurmerk Veilig Wonen, Goed Keurmerk, CE en KOMO.

Wij hopen dat u, goed voorbereid, een heerlijke vakantieperiode tegemoet gaat!

 
 

Acties in onze nieuwe webshop

 
€ 346,60
 
   
 
€ 286,25
 
   
 
€ 382,11
 
   
 
€ 17,64
 
   
 
€ 50,57
 
   
 
€ 41,22
 
   
 

Veel verkochte artikelen

 
€ 19,99
 
   
 
€ 19,99
 
   
 
€ 19,99
 
   
 
 
 

Onze steigerhoutbeits actie, uit onze vorige nieuwsbrief, is een enorm succes! Wegens het succes verlengen wij de actie!

Voorzie ook uw (tuin)meubelen, stoelen, banken, boekenkasten, hekwerken, etc van een decoratieve en beschermende beitslaag. Steigerhoutbeits kan gebruikt worden op geschaafd en fijn gezaagd hard- en zachthout. Samen met de diverse kleuren zijn de mogelijkheden zeer divers.

Zolang de actie loopt, koopt u bij Klusspullen maar liefst 2,5 liter hoge kwaliteit steigerhoutbeits van OAF voor slechts 19,99 euro inclusief btw. Dit is de laagste prijs van Nederland! Ruim voorradig, dus snel geleverd. Bestelt u voor meer dan 100 euro, dan verzenden wij uw bestelling zelfs gratis!

Tenslotte, heeft u Nico’s nieuwe klusblog al gelezen? Nico geeft aan wat er de afgelopen tijd bij Klusspullen is gebeurd én hoe u een leuk presentje kunt ontvangen met uw creaties met onze steigerhoutbeitsen!

 
alttext