Meer en meer apparaten zijn voorzien van een USB-aansluiting, voor overdracht van gegevens maar ook voor het opladen. Smartphones en tablets zijn de bekendste voorbeelden. Ook camera's, navigatiesystemen, muziekspelers, draadloze accessoires zoals bluetooth speakers en headsets, gadgets, elektronisch speelgoed en zelfs elektronische sigaretten worden tegenwoordig veel middels USB opgeladen. Al met al kunt u zo een grote hoeveelheid USB-opladers verzamelen.

USB staat voor Universal Serial Bus. Het woord 'Universal' geeft aan dat het een universele aansluiting is. Als gevolg zijn de opladers van USB-apparaten uitwisselbaar. Een enkele oplader is dus te gebruiken op al uw apparaten. Handig! Maar, waarom nog losse opladers gebruiken?USB-logo

Er zijn prachtige inbouw USB-laders beschikbaar, voor vrijwel elk merk en serie schakelmateriaal.

Geen losse laders meer nodig, geen USB-lader meer die u kwijt kunt raken. Nee, direct één of meerdere USB-aansluitingen vanuit 'de muur'! Simpelweg de USB-kabel in de wandcontactdoos stoppen en klaar! Makkelijk, veilig en overal toepasbaar: thuis, op het werk of bijvoorbeeld in openbare ruimtes. Vervang een bestaand, bijvoorbeeld ongebruikt, stopcontact voor een centrale oplaadmogelijkheid. Of, voorzie een stopcontact bij uw bureau, zithoek of dressoir van een USB-wandcontactdoos!

In dit klusnieuws speciale aandacht voor de oplossingen van Busch-Jaeger:

Busch-Jaeger USB-inbouwdoos 6472UUSB-netvoeding 6472 U

Inbouwdoos voorzien van twee USB-aansluitingen. Bij gebruik van één aansluiting 1400mA vermogen, bij gebruik van beide aansluitingen tegelijk 700mA vermogen (per aansluiting). Voor vrijwel elke serie is een bijpassende centraalplaat verkrijgbaar.

Busch-Jaeger USB-wandcontactdoos EUCBUSBUSB-wandcontactdoos EUCBUSB

Twee in één, zeer efficiënt qua ruimte! Wandcontactdoos met zowel een USB-aansluiting als een reguliere contactdoos met randaarde. Levert 700mA vermogen op de USB-aansluiting. Voor vrijwel elke serie is een inbouwelement inclusief centraalplaat verkrijgbaar.

Alle Busch-Jaeger schakelmaterialen, ook de USB-oplossingen, koopt u bij ons met de hoogste korting: tot zelfs 44% ten opzichte van de bruto (advies)prijs!

Busch-Jaeger USB-laadoplossingen

alttext