Elektrotechniek 2013, dé beurs voor de elektrotechnische installateur en industrie.

VNU Exhibitions organiseert samen met brancheorganisatie Fedet opnieuw de Elektrotechniek beurs, in de Jaarbeurs Utrecht. Van maandag 30 september tot en met vrijdag 4 oktober zullen alle nieuwe producten, technologieën en systemen op het gebied van onder andere schakelmateriaal, installatiemateriaal, verlichting, bekabeling en industriële elektronica gepresenteerd worden.

Elektrotechniek 2013 logo

Het thema is dit jaar 'Slimmer Samen Werken'. Michiel Nijhuis, projectmanager VNU Exhibitions, geeft aan: "Het gaat dan over ‘Slimmer Samen Werken’ in de breedste zin van het woord: tussen verschillende systemen en technieken, tussen sectoren en samenwerking in de keten. Bedrijven werken nu eenmaal steeds meer samen. Hiermee kun je je bedrijf sterker maken, met name in deze tijd." Middels congressen, seminars en workshops komt het thema uitgebreid aan bod: een geweldige gelegenheid om op de hoogte te blijven van alle nieuwigheden en innovaties!

ETOP Innovation Awards

Op de eerste dag, 30 september, wordt ook de ETOP Innovation Awards 2013 uitgereikt. De in ons eerdere klusnieuws genoemde LEDOTRON dimtechnologie en Busch-Jaeger EUCBUSB USB-wandcontactdoos zijn beiden genomineerd voor deze onderscheiding voor innovatie, in het vakgebied elektrotechniek.

Wij zullen Elektrotechniek 2013 zeker bezoeken. Komt u ook?

alttext