Steigerhoutbeits, zeer populair en een groot succes!

Wij hebben inmiddels een aantal maal aandacht geschonken aan de door ons geleverde OAF Steigerhoutbeitsen. Graag zouden wij zien wat onze klanten met de aangeschafte Steigerhoutbeitsen hebben gedaan. Heeft u bijvoorbeeld uw tuinmeubelen gebeitst? Hoe zijn de resultaten?

Stuur ons uw foto's en win! De mooiste, leukste of origineelste inzending ontvangt het aankoopbedrag terug!

Steigerhoutbeits win aankoopbedrag retour!

Heeft u nog plannen om iets met Steigerhoutbeits te beitsen en wilt u ook kans maken om uw aankoopbedrag terug te winnen? Bij ons koopt u nog steeds maar liefst 2,5 liter hoge kwaliteit OAF Steigerhoutbeits voor 19,99 euro, de laagste prijs van Nederland. Wees er snel bij!

Meedoen is simpel: stuur uw foto's naar info@klusspullen.nl. Vermeld in de e-mail uw ordernummer en geef aan dat het een inzending betreft voor de Steigerhoutbeits-winactie. Inzendingen met foto's van voor, gedurende en na het beitsen -dus de gehele klus- hebben een streepje voor! Foto's inzenden is mogelijk tot en met 30 september 2013.

Voorwaarden: met het inzenden van de foto's geeft u Klusspullen.nl toestemming om de door u ingezonden foto's te gebruiken voor (reclame-)uitingen. Bij publicatie van foto's zal de naam van de inzender vermeld worden. Inzendingen en de winnaar zullen wij vermelden op onze website, in onze nieuwsbrief en/of op onze social media. De winnaar zal door Klusspullen.nl uitgekozen worden en ontvangt het aankoopbedrag van de gebruikte OAF Steigerhoutbeits van ons retour, hierover zal contact worden opgenomen. Maximaal te winnen bedrag is 250 euro. Over de uitslag zal niet worden gecorrespondeerd.

alttext