Nico's klusblog

De tijd vliegt! Mijn vorige klusblog is alweer een maand geleden!

Klussen in de vakantieperiode

Zakelijk merk ik dat veel mensen de vakantieperiode gebruiken om te klussen, super! Eindelijk tijd om de dingen in en rond het huis op te pakken. In de avonduren, naast het werk, komt het er vaak niet meer van. In het weekend is de tijd en zin er niet altijd. Begrijp ik heel goed!

Jaren dertig woning

Privé ben ik de laatste tijd erg druk geweest met mijn jaren dertig woning. Inmiddels heb ik onder andere de plafonds vernieuwd en zowel de elektra- als gasaansluiting vernieuwd. In komende klusblogs zal ik hier verder op ingaan, bijvoorbeeld door foto's en verslagen te publiceren. Ik hoop u zo te inspireren en wellicht te voorzien van tips en trucs.

Mede doordat collega's op vakantie waren, of op vakantie zijn, viel het klussen in de vrije uren niet altijd mee. Mijn vakantie laat nog even op zich wachten. Gelukkig maar, er is nog meer dan genoeg te doen en wij hebben wat dat betreft de afgelopen tijd niet stil gezeten.

Google Shopping

Inmiddels kunnen onze producten gevonden worden op Google Shopping, de prijsvergelijker van Google. Zo kunt u onze producten ook makkelijk en snel op Google vinden en vergelijken!

Google Shopping

Klusnieuws

Ons klusnieuws is de laatste tijd regelmatig geüpdate. Ik hoop dat dit u is opgevallen. Vooral op de artikelen over de USB-wandcontactdozen hebben wij veel positieve reacties ontvangen. Er is gevraagd hoe dat nou precies in het werk gaat, zo'n USB-wandcontactdoos plaatsen. In mijn volgende klusblog zal ik een korte, maar krachtige, montage instructie geven. Kunt of wilt u hier niet op wachten? Stuur mij gerust een vraag!

Win met Steigerhoutbeits

In mijn vorige klusblog heb ik gevraagd foto's in te zenden, van de resultaten met onze Steigerhoutbeits. Als beloning zou de leukste inzending een presentje ontvangen. Om mijn verzoek extra kracht bij te zetten doen we het anders: geen presentje, maar het aankoopbedrag terug! Lees meer over deze actie in het betreffende klusnieuwsitem.

Steigerhoutbeits win aankoopbedrag retour!

Voor nu, ik wens u een fijne vakantie en veel klusplezier!

Nico van het Klusspullen.nl-team

alttext