KlikAanKlikUit, de ideale oplossing om verlichting, zonwering en vele andere soorten apparaten draadloos te bedienen vanuit uw luie stoel, middels een druk op een knop! KlikAanKlikUit

Het KlikAanKlikUit-systeem is opgebouwd uit zenders en ontvangers. De zenders gebruikt u voor de bediening, deze werken draadloos en op batterijen: de feitelijke afstandsbediening. De ontvanger plaatst u voor het apparaat dat u wenst te bedienen, bijvoorbeeld tussen het stopcontact en de voedingskabel van een lamp: de feitelijke schakelaar. Vervolgens kunt met de zender de één of meerdere aangesloten lampen inschakelen, uitschakelen of dimmen.

De zender hoeft echter geen losse afstandsbediening te zijn, dit kan ook een muurschakelaar zijn. Hier zijn wandschakelaars voor beschikbaar, welke u op elke gewenst plek kunt monteren. Middels een dergelijke wandschakelaar kunt u bijvoorbeeld een nieuw schakelpunt maken, zonder dat u hier nieuwe leidingen en bedrading voor aan hoeft te leggen. In de plafonddoos, bij de lamp, plaatst u een inbouw schakelactor of dimactor, welke het draadloze signaal oppakt en de lamp voor u schakelt.

Tegenwoordig kunt de KlikAanKlikUit ontvangers ook bedienen met uw smartphone of tablet. Middels het ICS-1000 Internet Control Station en gratis apps tovert u uw Apple of Android smartphone of tablet om in een KlikAanKlikUit afstandsbediening! Het Internet Control Station maakt verbinding met uw WIFI verbinding waarna u zowel binnenshuis als buitenhuis (via het internet) uw KlikAanKlikUit ontvangers kunt bedienen. Handig!

Wij kunnen het volledige assortiment KlikAanKlikUit producten leveren, uiteraard tegen de scherpste prijzen. Heeft u vragen of specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op!

alttext