LightRec, de stichting verantwoordelijk voor milieuverantwoorde recycling van lampen, heeft bekend gemaakt dat het gebruik van LED-verlichting veel sneller toeneemt dan verwacht. De verkoop van LED-verlichting is met maar liefst 36,6% gestegen. LightRec

Tegelijk met de stijging van de verkoop van LED-verlichting, is de verkoop van meer traditionele verlichting nagenoeg gehalveerd. Met het oog op energiebesparing worden TL-lampen en spaarlampen versneld vervangen voor LED-lampen, met name in openbare ruimtes. Zelfs niet defecte of nog niet afgeschreven verlichting wordt vervangen. De investering is relatief snel terugverdiend dankzij de lagere energiekosten en lagere onderhoudskosten.

Het zijn echter echter niet enkel openbare ruimtes die baat hebben bij LED-verlichting. Consumenten en bedrijven kunnen eveneens veel energiekosten besparen middels LED-verlichting. Hoewel LED-lampen in de aanschaf duurder kunnen zijn, kan dankzij de langere levensduur en het lagere energieverbruik veel bespaard worden. Dat wilt u toch ook?

Bekijk ons assortiment LED-lampen, zodat u samen met Klusspullen.nl makkelijk, snel en voordelig uw energierekening kunt verlagen!

Wecycle Vergeet u overigens niet uw oude lampen op de juiste manier af te voeren? LightRec werkt hiervoor samen met Wecycle. Op de website van Wecycle kunt u middels de locatiezoeker inleverpunten opzoeken.
alttext